Hoxe é Mércores 15 de Maio de 2024

Pleno de derrotas no balonmán local

balonmán

Fin de semana para esquecer nunha xornada na que os equipos locais non foron quen de sumar. Na División de Honra Prata feminina a SAR caía na súa visita ao campo do Porriño. Na primeira autonómica, Sar e Chapela tampouco eran quen de vencer aos seus rivais, Rasoeiro e Lavadores, equipos que lograron sumar nas súas respectivas citas.

Rubensa Indupor Porriño 30-27 Sar Rodavigo

Malia o dominio da SAR nos primeiros minutos de partido, o Porriño foi collendo aire, aumentando a intensidade e a velocidade o que lle permitiu remontar. Así ao descanso o marcador estaba xa moi igualado, cun tanto a favor dos locais (15-14). Na segunda parte, o Porriño mantivo a presión o que lles permitiu facerse cos dous puntos en xogo.

A SAR sitúase no oitavo posto da clasificación e na vindeira semana reciben na bomboneira ao cuarto da táboa, o Rocasa.

Rasoeiro BM 27 – SAR Plastic Omnium 26

Derrota no Grove para o equipo de Redondela que caía pola mínima ante o Rasoeiro. Na próxima semana xogan na casa, reciben ao Lavadores Vigo.

Lavadores Vigo 31-27 balonmán Chapela

Complicada situación para o balonmán Chapela que non logra afastarse dos últimos postos da clasificación (10). Perdían na súa visita ao campo do Lavadores e xogan na vindeira semana no pavillón Manuel González Soto co Balonmán Loriga, oitavos do grupo.