Hoxe é Sábado 27 de Xullo de 2024

Primeira vitoria da SD Pazos na segunda volta

427729410_1064618204707410_5970821776260626716_n

Vitoria do equipo de Terceira División da Sociedad Deportiva Pazos, quen recibiu no pavillón municipal ao Praias de Barreiros CD.

Pazos de Borbén 5-0 Praias de Barrreiros

Avultado resultado a favor dos de Pazos que marcaron 5 goles fronte aos lucenses que non tiveron oportunidade de entrar a portaría. Un partido que dominaron de principio a fin ante un equipo moi mermado polas baixas, malia o cal custoulles marcar o primeiro gol. Proba disto é o 0-0 que apuntaba o marcador no descanso. Na segunda parte estiveron máis acertados para sumar, sen pasar apuros. Os goleadores foron Martin, Diego, Sergio, Pablo e Fredo.

Importantes puntos os que suma o sénior do Pazos xa que lles permite coller aire nunha clasificación que cada vez está máis axustada entre os equipos do medio da táboa. O próximo domingo reciben ao Distrito Ventorrillo, segundos da liga.

PREFERENTE

Na preferente suspendeuse o partido do Redondela FS mentres que o Campito caía na súa visita a Tui.

Quinta de Tui 6-4 Campito Chapela FS

Os de Chapela non foron quen de vencer aos rivais. Unha nova derrota que os mantén como pechacancelas do grupo. Na vinderia semana xogan na casa, reciben ao Bueu.