Hoxe é Mércores 24 de Abril de 2024

O empate do Choco ante o Deportivo B non chega para pelexar pola fase de ascenso

O equipo redondelán quedou sen opcións de pelexar polo ascenso debido ás vitorias de tres dos seus rivais directos. Os de Jacobo Montes fixeron os deberes, viaxaron a Coruña en busca dun resultado positivo e acadaron un empate que os deixa na sexta praza.

Deportivo B 1-1 Choco
Adiantáronse os locais por medio de Adrián mediada a primeira parte, tras unha boa xogada na que termina batendo a Cortegoso sen que este poida facer nada por evitalo. Co 1-0 chegouse ao descanso, e na segunda parte ambos os equipos puideron anotar o seu gol, ben para sentenciar os locais ou para empatar os de Redondela. Pero non sería até o minuto 89 e de penalti cando Pablo Couñago establecía o definitivo 1-1. Empate que deixa ao Choco na sexta praza da que xa non se moverá pase o que pase na última xornada diante do Barbadás. Unha máis que meritoria praza para os de Jacobo Montes logo dunha espectacular temporada no seu regreso á Terceira División logo de tres décadas. A afección poderá despedir esta liga co seu equipo en Santa Mariña o próximo domingo para festexar os éxitos desta campaña.

Vilariño 0-2 Choco B
O Choco mantense na 3ª praza do grupo logo da vitoria no campo do Vilariño. Na próxima fin de semana o filial redondelán recibirá en Santa Mariña ao C.Vitoria, afundido na parte baixa da clasificación.
Arcade 7-0 Chispa
O Arcade goleou sen contemplacións ao feble Chispa. A próxima xornada xogan no campo do Zacande, que está unha posición por riba deles.
Pontecaldelas 1-0 Soutomaior
O Soutomaior perdeu pola mínima en Pontecaldelas e sitúase na metade baixa da táboa. O domingo reciben ao Pontevedra, un dos equipos fortes do grupo.

Cesantes 1-1 Marcón B
Os redondeláns manteñen a 10ª posición na táboa logo do reparto de puntos co filial do Marcón. Na próxima xornada xogan no campo do At.Estación, da metade alta da clasificación.