Hoxe é Sábado 27 de Abril de 2024

O Construcciones Castro Chapela perde o partido na segunda parte

O Magope fíxose cos puntos en xogo no encontro disputado esta fin de semana ante o Construcciones Castro, o Chapela malia levar o control do encontro durante toda a primeira parte chegando ao descanso cunha importantes vitoria de cinco goles (9-14) non logrou manter esa vantaxe logo do descanso. Resultado final 27-23.

O Magope Seis do Nadal dáballe a volta a ese marcador para facerse cunha vitoria que lle permite recuperar o segundo posto da clasificación e que deixa aos de chapela no cuarto lugar.. Para que deberán defender na vindeira fin de semana ante o noveno da categoría o Luceros.
Pola súa banda o partido entre a Sar Plastic Omnium e o Serviauto Bueu tivo que se suspendido no minuto quince pola condensación da pista. Os árbitros decidiron suspender ao encontro cando o marcado reflexaba un 10-5 a favor dos locais. A próxima cita será fóra da casa no campo do Cinco Jotas, equipo que se atopa nos postos baixos da categoría.