Hoxe é Venres 19 de Abril de 2024

Redondela e Campito fan os deberes

Fin de semana de tirunfos na Autonómica Sur de futbol sala con vitoria do Redondela na súa visita ao campo do Mondariz nun encontro que rematou co resultado de 3-4. Vitoria tamén para o Campito FS que lograba un contundente 7-4 ante o Lume Bamboo. Na Autonómica Norte o Arealonga empataba na súa visita ao campo do Begonde.

Malia que o Mondariz tivo contra as cordas aos redondeláns, o equipo de Julio Mougán foi quen de facerse cos tres puntos en xogo. De feito, o Mondariz estivo por diante no marcador en boa parte do encontro e cando só restaban oito minutos para o final a situación era de 3 goles a 2 a favor dos locais. Vinte segundos despois o Redondela empataba e Borja a tan so un minuto do final conseguiría o gol da vitoria.
Un encontro que ao entender do adestrador da mostras do igualada que está este ano a competición.
O calendario premia nas dúas vindeiras xornadas ao Redondela con dúas citas na casa, a primeira ante o Leis Marcón e a segunda ante garciaaraujo.com, seis puntos que se fan imprescindibles para manterse na parte alta da táboa. Actualmente atópanse no 5º posto.
O Campito lograba unha importante vitoria ante o Lume Bamboo, 7-4 foi o resultado a favor dos de Chapela que na vindeira semana xogan no campo do Luar.
Por último na liga autonómica Norte o Arealonga facíase cun empate na súa visita ao campo do Begonde. Son decimoprimeiros e teñen na vindeira semana unha cita complicada, reciben ao segundo da táboa, o Arzúa.