Xorada en branco para os equipos de balonmán nacional

SARlanzarote

División de Honra Prata Feminina

Puerto del Carmen 31-25 SAR

As de Vero Posada fixeron unha gran primeira parte. Sorprenderon ás canarias e marcaron ao descanso cunha renda favorable de 4 goles (13-17). Pero todo cambiou cando o adestrador local modificou o sistema defensivo. O Lanzarote conseguiu empatar o partido e despois foise no marcador, coas de Redondela incapaces de superar a defensa local para rematar cun marcador final de 31-25.

Primeira Nacional Maculina

SAR Plastic Omnium 22-34 Ingenio

Nada puido facer a SAR Plastic Omnium fronte aos canarios, que foron moi superiores. O marcador estivo igualado nos primeiros dez minutos, e logo o Ingenio foi ampliando a vantaxe sobre o conxunto redondelán.

Rodosa Chapela 28-35 Tejina La Laguna

O equipo de Chapela segue sen sumar, afundido no pozo da táboa, logo da derrota ante o Tejina. Os locais pelexaron, e a primeira parte estivo bastante igualada, aínda que con superioridade dos canarios cun 14-18 ao descanso. Na segunda metade o encontro decidiuse a favor do conxunto visitante.